Bine ati venit la Scoala de Tenis

Despre noi
Scoala de Tenis BDK va ofera cursuri de tenis pentru invatare si perfectionare, in stil propiu, adaptate la nivelul fiecarui elev.
ContactServicii

Scoala de Tenis BDK

Este alcatuita dintr-o echipa de fosti jucatori de tenis, ambitioasa si dedicata elevilor sai. Echipa scolii va va ajuta in invatarea sau perfectionarea unor procedee tehnice, in pregatirea tactica, psihica si teoretica necesara jocului de tenis. Lectiile de tenis se desfasoara pe intreaga durata a anului, fiind predate in limba romana si limba engleza.

Edy Badica

Edy este fost jucator de performanta, component al Lotului National de Tenis si Campion National cu Clubul Sportiv Progresul Bucuresti la junior si seniori. Cu o experienta vasta de peste 24 de ani in tenis, dintre care 11 ca antrenor, pregateste toate categoriile de jucatori – de la incepatori la jucatori de performanta.  Castigator a numeroase trofee nationale si internationale, este absolvent al Centrului National de Formare si Perfectionare a Antrenorilor si al Scolii pentru Arbitri Nationali.

Alina Badica

Alina este castigatoarea mai multor turnee nationale de copii, junior si seniori si componenta a Lotului National de Tenis. Cu o experienta vasta de peste 20 de ani de tenis, dintre care 6 ca antrenor, pregateste toate categoriile de jucatori – de la incepatori la jucatori de performanta. Este absolventa a Centrului National de Formare si Perfectionare a Antrenorilor si al Scolii pentru Arbitri Nationali.

Gabriela Zarnoveanu

Gabriela Zarnoveanu, instructor de tenis jucatoare profesionista, clasata pe locul 46 in clasamentul FRT la zi, cu participari in concursuri nationale si internationale. Gabriela a fost de patru ori vicecampioana nationala de juniori la simplu si campioana nationala la dublu. Cu rabdare, perseverenta, experienta si cunostinte temeinice in domeniu, la care se adauga aptitudini motivationale deosebite.

Aurelian Neagu

Aurelian este fost atlet de performanta, adunand peste 10 ani de experienta in pregatire fizica pentru incepatori, cat si pentru profesionisti. Este absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport din cadrul ANEFS Bucuresti si al Colegiului Universitar de Educatie Fizica si Sport din cadrul ANEFS Bucuresti.

Catalina Fifea

Catalina este fosta jucatoare de performanta,castigatoarea mai multor turnee nationale de juniori si seniori. Cu o experienta vasta de peste 12 ani de tenis,dintre care 4 ca antrenor. Studenta in anul 3 la Universitatea Nationala de Educatie fizica si sport (UNEFS) din Bucuresti.

Contact

Adresa: Parcul Regele Mihai I (fost Harastrau), Soseaua Nordului, Sector 1, Bucuresti

 

Telefon: 0722.435.758